Om oss

Genom erfarenhet i fastighetsbranschen både i Sverige och Spanien hjälper vi Dig genom hela fastighetsaffären.

Här i Spanien är dock mäklarens roll mer begränsad än vad den är i Sverige, då man i Spanien lämnar över allt det juridiska arbetet till en advokat som sen gör alla juridiska kontroller av fastigheten och ser till att allt är i sin ordning till tillträdesdagen då man träffas hos en Notarie. Notarien främsta uppgift är att identifiera parterna och göra en slutkontroll att allt är i sin ordning.
Vi som arbetar här heter Yvonne Larsson och Hans Kjellström.

Yvonne, ägare och fastighetsförmedlare, är högskoleutbildad mäklare i Sverige med gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen i både Sverige och Spanien.
Hon har tidigare varit franchisetagare och mäklare till en av Sveriges största mäklarkedjor under flera år och genom sin erfarenhet, kunnighet och entusiasm också vart det ledande mäklarkontoret på orten som hon verkade i. Hon flyttade till Spanien och startade upp ett kontor på Mallorca och har därefter varit anställd mäklare i Nerja under flera år, vilket gör att hon har stor erfarenhet av området och känner väl till marknaden. Yvonne har även hand om uthyrning av fastigheter samt förmedling av försäkringar genom Liberty Seguros.

Hans Kjellström, agent/fastighetsförmedlare, har arbetat inom fastighetsbranschen större delen av sitt liv. Från att ha förmedlat fastigheter både i Thailand och Torrevieja, till att ha varit anställd mäklare i Nerja under flera år. Hans har genom sin erfarenhet, kunskap och engagemang gjort många kunder nöjda under åren.

Vi har de kontakter ni behöver för en lyckad affär då vi samarbetar med de mest välmeriterade advokaterna på orten med svensktalande personal och kan även hjälpa till med bankkontakt (svensktalande) för att öppna ett bankkonto eller för att ansöka om lån.
VÄLKOMMEN!