Om oss

Genom erfarenhet i fastighetsbranschen både i Sverige och Spanien hjälper vi Dig genom hela fastighetsaffären.

Här i Spanien är dock mäklarens roll mer begränsad än vad den är i Sverige, då man i Spanien lämnar över allt det juridiska arbetet till en advokat som sen gör alla juridiska kontroller av fastigheten och ser till att allt är i sin ordning till tillträdesdagen då man träffas hos en Notarie. Notarien främsta uppgift är att identifiera parterna och göra en slutkontroll att allt är i sin ordning.
Vi som arbetar här heter Yvonne Larsson och Janne Ericsson.

Yvonne, ägare och fastighetsförmedlare, är högskoleutbildad mäklare i Sverige med gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen i både Sverige och Spanien.
Hon har tidigare varit franchisetagare och mäklare till en av Sveriges största mäklarkedjor under flera år och genom sin erfarenhet, kunnighet och entusiasm också vart det ledande mäklarkontoret på orten som hon verkade i. Hon flyttade till Spanien och startade först upp ett kontor på Mallorca men fastnade sen för Nerja där hon nu bor och driver företaget, vilket gör att hon har stor erfarenhet av området och känner väl till marknaden. Yvonne har även hand om uthyrning av fastigheter samt förmedling av försäkringar genom Liberty Seguros.

Janne Ericsson, agent/fastighetsförmedlare
Sörmlänningen med en fot i myllan på Österlen och en i spanska paradiset Nerja.
Att vara entreprenör är inget jobb för Janne, det är en livsstil, som han haft med sig under hela sitt liv.
Framgångsrikt har han drivit företag inom ett flertal branscher och har framförallt stor erfarenhet inom försäljning och relationsbyggande.
Han brinner för människor och besitter en stor förmåga att kunna känna in kundens behov – och tack vare ett stort nätverk och väletablerade samarbeten har Janne en tendens att sy ihop affärslösningar som både känns trygga och överträffar kundens förväntningar.

Vi har de kontakter ni behöver för en lyckad affär då vi samarbetar med de mest välmeriterade advokaterna på orten med svensktalande personal och kan även hjälpa till med bankkontakt (svensktalande) för att öppna ett bankkonto eller för att ansöka om lån.
VÄLKOMMEN!