Om oss

Genom erfarenhet i fastighetsbranschen både i Sverige och Spanien hjälper vi Dig genom hela fastighetsaffären.

Här i Spanien är dock mäklarens roll mer begränsad än vad den är i Sverige, då man i Spanien lämnar över allt det juridiska arbetet till en advokat som sen gör alla juridiska kontroller av fastigheten och ser till att allt är i sin ordning till tillträdesdagen då man träffas hos en Notarie. Notarien främsta uppgift är att identifiera parterna och göra en slutkontroll att allt är i sin ordning.
Vi som arbetar här heter Yvonne Larsson och Anki Leveland.

Yvonne Larsson, ägare och fastighetsförmedlare

Yvonne är högskoleutbildad mäklare i Sverige med gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen i både Sverige och Spanien.
Hon har tidigare varit franchisetagare och mäklare till en av Sveriges största mäklarkedjor under flera år i Sverige och genom sin erfarenhet, kunnighet och entusiasm haft många nöjda kunder. Hon flyttade till Spanien och startade först upp ett kontor på Mallorca men fastnade sen för Nerja där hon nu bott i 6 är och driver företaget, vilket gör att hon har stor erfarenhet av området som och känner väl till marknaden.

 

Anki Leveland, hyresförmedlare

Norrländska från början med ett förflutet i restaurang branchen i Stockholm, restauranglärare och egen företagare i Dalarna där hon drivit B&B och Catering.Flyttade till Spanien för 3 år sedan och lever en dröm i solen sen barnen flyttat ut. Ankie arbetar med allt som har med uthyrning att göra och även andra administrativa uppgifter. Anki är ofta den som ni möter först när ni kommer in på kontoret.

 

Vi har de kontakter ni behöver för en lyckad affär då vi samarbetar med de mest välmeriterade advokaterna på orten med svensktalande personal och kan även hjälpa till med bankkontakt (svensktalande) för att öppna ett bankkonto eller för att ansöka om lån.
VÄLKOMMEN!